Rexgrip - Tehnička olovka - Plava - Begreen - 0.5 mm
Begreen oznaka
71.9% *
* Procenat recikliranog materijala izuzimajući potrošni materijal (patrone, uloške, mastilo ili mine) i pakovanje.
Odaberi svoju boju:
Širina vrha
0.5
Širina vrha
Rexgrip je ekološki prihvatljiva tehnička olovka koja se može ponovno puniti s uvlačećim i kliznim metalnim kućištem za potpunu upotrbuu mine čak i kad se prekine. Rexgrip ima moderan dizajn i ergonomsk kućište za savršeno držanje. Ova mehanička olovka dio je linije Begreen proizvedene od reciklirane plastike.…
+
Detalji proizvoda
Rexgrip - Tehnička olovka - Plava - Begreen - 0.5 mm
Rexgrip je ekološki prihvatljiva tehnička olovka koja se može ponovno puniti s uvlačećim i kliznim metalnim kućištem za potpunu upotrbuu mine čak i kad se prekine. Rexgrip ima moderan dizajn i ergonomsk kućište za savršeno držanje. Ova mehanička olovka dio je linije Begreen proizvedene od reciklirane plastike. Zajedno možemo napraviti razliku i pomoći da uštedimo resurse naše planete. Proizvodeći Rexgrip Tehnička olovka sa recikliranom plastikom, Pilot smanjuje ugljeni otisak olovke u poređenju sa istom olovkom proizvedenom bez reciklirane plastike. Ali tu se ne zaustavlja, punjenjem najmanje 3 puta, smanjili biste i emisiju ugljen dioksida. Od proizvodnje do kraja vijeka trajanja proizvoda, procjenjuje se da kupovina Begreen olovke i punjenje 3 paka mina za tehničku olovku smanjuje ukupan utjicaj olovke na okolinu za -95% ** u poređenju sa kupovinom dodatne 3 nove olovke . Mali gest koji može značajno promijeniti našu borbu protiv klimatskih promjena.
  • Izmjenjivi uložak je ekonomičniji i prihvatljiviji za očuvanje okoline.
  • Made with 71,9%* of recycled plastic (excluding consumables), to reduce our impact on the environment.
  • Uvlačeći mehanizam: olovka je spremna sa jednim klikom.
  • Ergonomska olovka s gumenim držačem kako bi se osigurala bolja kontrola i bolja udobnost u pisanju!
  • Visokootporne mine sa malom mogućnosti lomljenja i savršene su za svakodnevnu upotrebu u kući, na radnom mjestu ili u školi.
  • Refillable : Da
  • Writing width : 0.50 mm
  • Lead Hardness : HB