Olovke sa gel mastilom.

PILOT pisaći pribor je poznat po visokom kvalitetu izrade i jednostavnosti upotrebe.

Kombinacijom izuzetno visokog nivoa inovacija sa velikom posvećenošću na industrijskom nivou, PILOT je lansirao uzastopne tehnologije koje su potpuno promijenile lice tržišta pisanja

Pilot G-2 olovka je kultni proizvod u asortimanu Pilot gel olovki i najprodavanija gel olovka.

G-2 olovka

G-2 olovka

Apsolutno mjerilo

Pilot donosi najsavremenija inovativan rješenja u oblasti pisanja. Roler olovka G-2 sa gel mastilom nije izuzetak od pravila sa prosječnim vrhom od 0,7 mm, za konstantno, precizno i glatko pisanje. Njegova duga autonomija pisanja i ergonomski držač čine olovku pouzdanim i izdržljivim pratiocem za svakodnevno pisanje.

Volfram-karbidna kuglica

Svi elementi G-2 olovaka dizajnirani su da traju. Njihova kuglica od volfram-karbida garantuje da je proizvod otporan na habanje koji se ne deformiše, dok je tijelo veoma robusno.

Održivost

G-2 olovke su opremljene uvlačećim mehanizmom koji vas štiti od nehotičnih tragova olovke i izgubljenih kapica na dnu torbe. Maksimalno praktična u minimalističkom dizajnu. Ova ekološki odgovorna olovka je napravljena od 70% reciklirane plastike (bez mastila i punjenja) i može se ponovo puniti.

31 boja

Dostupna u više od 31 boje, G-2 roler olovka sa gel mastilom takođe je vrlo korisna za svečanije pisanje i kreativan rad. Njeno vrlo meko i gusto gel mastilo dostupno je u neonskim, metalik i pastelnim bojama.

Raspon

Raspon Pilot olovaka sa gel mastilom:

G-2 Classic
G-2 Neon
G-2 Metal
G-2 Pastel
B2P Gel
Synergy Point
G-Knock
Supergel

G-2 Classic

G-2 je olovka s gel mastilom koja kombinuje tehnološke performanse i dizajn.

Njegovo ergonomsko hvatište čini ga vrlo jednostavnim za držanje, dok njegova visoko otporna tungsten karbidna kuglica zadržava svoj oblik i izuzetno je izdržljiva. Oduševit će vas fluidnost mastila i intenzitet boja.

G-2 Neon

Radite, igrajte se, kreirajte i istaknite uz trendi i živopisne boje neonskog mastila G-2 Pilot olovke.

Ova gel olovka kombinuje tehnološke performanse i dizajn. Njegov ergonomski grip omogućava stvarno jednostavno držanje, dok njegova visoko otporna volfram-karbidna kuglica naa vrhu olovke zadržava oblik i izuzetno je izdržljiva. Oduševiće vas fluidnost njegovog mastila i intenzitet blistavih neonskih boja koji su savršene za stvaranje privlačnih bilješki i isticanje informacija.

G-2 Metal

Unesite malo fantazije u svoje pisanje. Izrazite svoje kreativne instinkte ovim svetlucavim olovkama.

Idealan kompliment za svaku priliku, pozivnice, jelovnike, božićne čestitke ili kartice sa imenima mesta. Takođe savršeno za stonu umetnost. Ne čekajte da zaslepite svoje najbliže svojim novim idejama za dekoraciju!

Bogata paleta od 6 metalik boja (zlatna, srebrna, ljubičasta, ružičasta, plava i zelena) za inspiraciju i ulepšavanje svake prilike.

G-2 Pastel

Dodajte malo fantazije svojim najsjajnijim uspomenama.

Svaka boja duge je predstavljena u ovoj kolekciji koja vam pomaže da personalizujete svoje foto albume, pisma, koverte ili vaše najintimnije misli u vašem dnevniku.

Savršen instrument pisanja za pasionirane Scrapbook-ere i one koji žele dodati kreativnost prošlim vremenima.

Sa 6 pastelnih boja (bijela, plava, žuta, zelena, ljubičasta i roza), možete napraviti svoje kreacije još posebnijim.

B2P Gel

B2P: From Bottle to pen!

Kada flaša za vodu postane telo uvlačne gel olovke sa valjkom. Ekološki i mnogo, mnogo više.

2021. godine, po prvi put u svetu, naš B2P asortiman će ići još dalje u logici „Od flaše do olovke“, jer će u svom sastavu uključivati plastični otpad sa plaža. Ova olovka je napravljena od 89,8%* recikliranih plastičnih boca od kojih je 2,5%** reciklirane okeanske plastike, inovativnog načina da učestvujete u borbi protiv zagađenja mora. Mali gest može da napravi značajnu razliku u našoj borbi protiv klimatskih promena!

Sada nadoknađujemo emisije CO2 svih olovaka proizvedenih u našoj evropskoj fabrici sa sedištem u Francuskoj (74) tako što podržavamo i finansiramo projekat „čistih okeanskih plastičnih banaka“ koji je predložio Climate Partner.

*Reciklirani materijal uglavnom iz plastičnih boca (osim zamenljivih delova)

** Kruti plastični materijal izvučen iz okeana, plaža, reka, jezera, obala reka i vodenih puteva.

Synergy Point

Probajte naš Pilot Synergy i osjetite superiorni dodir prilikom pisanja!

Tanki vrh, ali veoma glatko pisanje. Tajna njegove glatkoće leži u savršenom podudaranju između njegovog inovativnog vrha i njegovog mastila.

Kuglica na vrhu se kotrlja ravnomjerno zbog višestrukih rupica koje sprečavaju trenje na vašem papiru i pružaju svilenkasto pisanje. Vrh velikog konusa nosi veliki kapacitet mastila koji omogućava glatko pisanje od samog početka. Čvrsti vrh prikladan je za ljude koji imaju jak pritisak pri pisanju. Olovka Pilot Synergy koristi pouzdano pigmentno mastilo koje je otporno na izloženost vodi i svjetlu, idealnu za važne dokumente.

G-Knock

Njegov moderan dizajn i cijev od reciklirane plastike čine G-Knock liderom u najnovijoj generaciji kugličnih olovki sa gel mastilom.

Osvojiće vas udobnost pisanja koju pruža ergonomski rukohvat i kvalitet mastila. G-Knock je deo Begreen asortimana, proizveden od reciklirane plastike. Zajedno možemo napraviti razliku i pomoći u očuvanju resursa naše planete.

Proizvodnjom Begreen G-Knock olovke sa gel mastilom, Pilot smanjuje ugljenični otisak olovke u poređenju sa istom olovkom proizvedenom bez reciklirane plastike. Ali ne staje tu, dopunjavanjem najmanje 3 puta, nadoknadili biste i emisije ugljen-dioksida.

Od proizvodnje do kraja životnog veka proizvoda, procenjuje se da kupovina ove Begreen olovke i njeno ponovno punjenje 3 puta smanjuje ukupan uticaj olovke na životnu sredinu za -78%** u poređenju sa kupovinom dodatne 3 nove olovke. Mali gest može da napravi značajnu razliku u našoj borbi protiv klimatskih promena!

Supergel

PILOT tehnologija po povoljnim cijenama!

Super Gel je rolerl olovka sa mastilom ispunjenom direktno u tijelo olovke, opremljen gel mastilom za duži rok trajanja i neuporedivu fluidnost.

Pilot G-2 olovka – Original od 1997. godine

Crne, plave, crvene i zelene G-2 olovke srednjeg vrha izrađene su od najmanje 70% recikliranog plastičnog materijala (isključujući punjenja i pakovanje proizvoda) kako bi pomogle u očuvanju resursa naše planete.

Inspiracije

Inspiracije