Kvalitet.

Kao jedan od rijetkih proizvođača koji sam upravlja cjelokupnim dizajnom i proizvodnjom svog pisaćeg pribora, PILOT garantuje besprekorni kvalitet svojih proizvoda.

Vjerna svom japanskom porijeklu, svaka fabrika podliježe strogim proizvodnim procesima i kontrolama. Svaki proizvod se sistematski testira na kraju proizvodnog lanca.

Inovacije.

Više od 100 godina PILOT je poznat po svojim genijalnim mehanizmima i juvelirskoj umjetnosti, koji pisanje čine sve udobnijim. Zahvaljujući veoma visokom nivou inovacija u kombinaciji sa velikom industrijskom odlučnošću, PILOT je uveo uzastopne tehnologije koje su potpuno promijenile lice tržišta pisanja:

Savjeti i tinte

Savjeti i tinte

Savjeti.

Reputacija PILOT pisaćeg pribora je izgrađena na kvalitetu njihove proizvodnje i lakoći sa kojom se mogu koristiti.
Zahvaljujući veoma visokom nivou inovacija, zajedno sa snažnom industrijskom posvećenošću, PILOT je sukcesivno uveo tehnologije koje su potpuno promijenile lice tržišta pisanja.

Izvrsnost mastila.

Tokom godina, PILOT je razvio širok spektar ekskluzivnih i specifičnih mastila. Stručnost brenda u oblasti hemijskog inženjeringa i značajno ulaganje u istraživanje omogućili su nam da vam ponudimo pet ključnih tehnologija mastila koje su sada sastavni dio tržišta pisaćeg materijala.