Pišite, brišite, dopunite!

Pišite, brišite i prepisujte koliko god puta želite – to je ljepota Pilot Frixion olovaka. Pilot Frixion olovke imaju jedinstvenu tehnologiju termo – osjetljivog mastila koja vam omogućava da izbrišete sve svoje greške, bez oštećenja bilježnice ili cijepanja stranice.

Jednostavno koristite vrh da obrišete mastilo i nastavite bez čekanja. Nakon brisanja, možete ponovo pisati preko njega istom olovkom.

Šta god da su vaše dnevne potrebe u školi, kod kuće ili na poslu, Frixion olovka je za svakoga!!

FriXion proizvodi

FriXion proizvodi

NOVA! FriXion
Zone
FriXion
Ball Clicker
FriXion
Point
FriXion
Ball
FriXion
Point Clicker
FriXion
Ball LX
FriXion
Light
FriXion
Light Natural
FriXion
Light Soft
FriXion
Fineliner
FriXion
Colors
FriXion
Refills

Zone

NOVA! FriXion

Pišite, brišite, dopunite!

NOVO: Otkrijte novu Frikion premium olovku sa ekskluzivnim i patentiranim izbrisivim Pilot mastilom za neuporedivo čist učinak pisanja.

Frikion zona ima diskretan i minimalistički dizajn, sa metalnim prstenom u obliku slova V koji podržava sve vaše beleške ili spiskove na poslu.

Nova Frikion zona koja se može uvlačiti i puniti je dizajnirana sa novim tehnologijama, uključujući sistem za držanje vrha, smanjenje buke pri klikovima i graničnik za još veću udobnost pisanja u kancelariji. Novo metalno premium punjenje od 0,7 mm kompatibilno je sa svim Frikion kugličnim i kugličnim kliker olovkama i dizajnirano je da piše 30% tamnije (za crnu boju) i 40% duže.

Sa svojim elastomernim rukohvatom i glatkim dizajnom tela, dostupnim u 4 boje, sigurno ćete pronaći pravu Frikion zonu koja će vas pratiti gde god da radite.

Ball Clicker

FriXion

Pišite, brišite, dopunite!

Napiši … obriši … ponovi sa uvlačećom verzijom FriXion-a! Brišite čisto pomoću toplote sa posebnim FriXion brisačem, koji ne ostavlja tragove. Upotrebljava isto mastilo za pisanje i prepisivanje. Koristeći novo patentirano termo osjetljivo mastilo, FriXion Ball Clicker, vjeran PILOT-ovoj tradiciji, napravio je revoluciju u pisanju! Ima funky stil sa svojim konusnim kućištem a ukrašen je prepoznatljivim tetovažama i dolazi u sedam boja. Ne smije se koristiti za potpise, pravne dokumente, ispite ili druge dokumente u kojima pisanje mora biti trajne prirode.

Point

FriXion

Pišite, brišite, dopunite!

Visoka preciznost FriXion – pisanje, brisanje, ponavljanje! Glatko napišite s preciznim Hi-tecpointom FriXion, izbrisati kroz grijanje s posebnim Fripper gumicom bez oštećenja papira i odmah započeti. Koristeći novu patentiranu termo osjetljivu tintu, FriXion Point, odan PILOT-ovu tradiciju, revolucionirala je pisanje! Ima mladi stil sa svojim konusnim cijevom i ukrašavanjem tetovaža i dolazi u sedam boja. Ne smije se koristiti za potpise, pravne dokumente, ispite ili druge dokumente u kojima pisanje mora biti trajne prirode.

Ball

FriXion

Pišite, brišite, dopunite!

Pišite glatko sa FriXion Ball, obrišite ga toplotom sa FriXion gumicom bez oštećenja papira i odmah pišite ponovo. Zahvaljujući novom patentiranom mastilu osetljivom na toplotu, PILOT je uveo revoluciju u pisanju sa FriXion Ball-om. Prikazuje mladalački stil sa svojim modernim kućištem i dekoracijom tetovaže. Ne preporučuje se korišćenje na službenim dokumentima. Zajedno možemo napraviti razliku i pomoći da uštedimo resurse naše planete. Proizvodeći FriXion Ball roler sa tečnim mastilom sa recikliranom plastikom, Pilot smanjuje ugljeni otisak olovke u poređenju sa istom olovkom proizvedenom bez reciklirane plastike. No, tu se ne zaustavlja, punjenjem najmanje 3 puta, smanjili biste i emisiju ugljen-dioksida. Od proizvodnje do kraja životnog vijeka proizvoda, procjenjuje se da kupovina ove olovke i punjenje 3 puta smanjuje ukupni utjicaj olovke na okolinu za -71%** u poređenju sa kupovinom dodatne 3 nove olovke. Mali gest može napraviti značajnu promjenu u našoj borbi protiv klimatskih promjena!

Point Clicker

FriXion

Pišite, brišite, dopunite!

Sa svojim neuporedivim sinergijskim vrhom, FriXion point kliker od Pilot je idealan partner za pisanje na poslu za efikasno vođenje beleški, kreiranje dijagrama ili pravljenje skica, sa izuzetno finim vrhom od 0,5 mm za neverovatnu preciznost. Performanse Pilotovog mastila za brisanje znači da više nema precrtavanja ili kidanja jedne strane stranice i ponovnog pokretanja. Brz i efikasan način da svoje beleške učinite jasnijim i lakšim za čitanje.

Dizajnirana sa ergonomskim rukohvatom kao elementom njegovog tankog i diskretnog dizajna, FriXion point Clicker olovka obezbeđuje gladak osećaj pisanja, zahvaljujući ultra mekom gel mastilu.

Uvlačiva, sa praktičnom kopčom za pričvršćivanje na papire i sveske, vaša FriXion point kliker olovka može da vas prati na svakom sastanku

Može se ponovo puniti za dugotrajnu upotrebu i dostupan u 4 standardne boje.

Ball LX

FriXion

Pišite, brišite, dopunite!

Sada ste u kliku. Čula klik… Otkrijte našu FriXion Ball LKS olovku: metalno bure punog tela koje će očarati vaše prste, u 6 sjajnih boja koje će očarati vaše oči. Ideje kliknite… Kao i uvek, čarobno i ekskluzivno mastilo FriXion pomaže vašoj mašti da klikne.

Ne sviđa vam se ono što ste upravo zapisali?

Nema problema: FriXion it! i prepisati. Samo radite šta god želite, sada ste u FriXion klubu.

Light

FriXion

Pišite, brišite, dopunite!

FriXion Light, izbrisivi HIGHLIGHTER iz Pilota.

Ovaj jedinstveni i genijalni proizvod vam omogućava da istaknete svoj rad, a zatim da obrišete mastilo trenjem kada završite sa njima.

Umorni ste od rada olovke u udžbenicima za kurseve? Koristite FRIXION LIGHT i jednostavno obrišite pre nego što vratite knjigu! Sa ružičastom, zelenom, narandžastom, plavom, ljubičastom i žutom koju možete da birate i sa modernim dizajnom plemenskog bureta koji će vam pomoći da se izdvojite iz gomile, ova olovka je neophodna za svakog entuzijasta kancelarijskog materijala!

Light Natural

FriXion

Pišite, brišite, dopunite!

FriXion Light serija je za vas kreirala ovih šest autentičnih i prirodnih boja koje će skrenuti pažnju na vaše svakodnevno pisanje.

Isticanje, crtanje, crtanje, bojenje, pisanje slova, sve je moguće sa ovim jedinstvenim i genijalnim olovkama za označavanje sa dletom koje vam omogućavaju da naglasite svoj rad na časopisima, planerima, pisanju beleški, pa čak i natpisima. Slobodno koristite Pilot’s FriXion Light na bilo kom projektu bez straha da ćete napraviti grešku.

Zahvaljujući neverovatnim performansama Pilot-ovog termo-osetljivog mastila, obrišite trenjem kad god poželite. Veličina vrha FriXion svetla je 4,0 mm i daje širinu linije 3,3 mm.

Light Soft

FriXion

Pišite, brišite, dopunite!

Budi mekan Istakni – FriXion – Ponovi

Što ako ste odlučili uzeti malo vremena? Neko vrijeme je napustila svjetla i dala sebi odmor? Što ako si mogao promijeniti mišljenje? Ako biste danas mogli izbrisati ono što ste jučer istaknuli? Što ako … prebaciš na Pilotov FriXion Light Soft? Dostupno u šest nijansi (pink, žuta, ljubičasta, nebo plava, narandžasto i limun žuta), naša nova generacija označivača daje vam prostor za opuštanje jer možete brisati pastelne boje onoliko često koliko želite. Što samo pokazuje kako Happy writing postiže svoj cilj – bez straha da ćemo pogriješiti!

4.0mm tip size gives a 3.3mm line width.

Fineliner

FriXion

Pišite, brišite, dopunite!

Zadržite najbolje, obrišite ostalo! NIKADA više ne precrtajte FriKsion Fineliner-om Pilot flomaster koji se može izbrisati!

Sa svojim glatkim i izbrisivim mastilom, novi Pilot FriKsion Fineliner flomaster prebacuje se sa reči na skice na crteže sa jednakom lakoćom i preciznošću.

Ilustrovanje, mapiranje i modeliranje vaših misli za veći uticaj na vaše projekte i ideje? Pravite beleške u boji da biste istakli i zapamtili ključne tačke? Ili da organizujete svoj svakodnevni život na zabavan način tako što ćete kreirati svoj dnevnik?

Dostupan u 12 sjajnih nijansi, Pilot FriKsion Fineliner obogaćuje i ulepšava vaše pisanje. Takođe zna kako da izbriše kada ideje izmaknu kontroli i da izbriše oklevanja tako da izrazite samo najbolje što možete.

Zbog mastila koje se može izbrisati, FriKsion fineliner se ne sme koristiti za potpise, pravne dokumente, ispitne radove ili druge dokumente gde pisanje treba da bude trajnog karaktera.

Colors

FriXion

Promijenite kraj priče

Promijenite svoj um, prepričajte svoju priču … slijedite svoje srce!

Koristeći FriXion Colours možete osloboditi kreativnost za crtanje i bojenje. Ako vam se ne sviđa smjer kretanja, jednostavno ga izbrišite i započnite ponovno. Više od vrhunske olovka za bojenje, Frixion Colors je poput čarobnog štapića koji vam omogućava da promijenite kraj priče. Vile ili strašni zmajevi? Mudra mačka ili som? Sa 12 boja, slušajte samo svoje inspiracije i mijenjajte svoje crteže beskrajno. Jedini limit je vaša mašta! Dobio si novu ideju? Malo brisanja i mastilo nestaje bez oštećenja papira.

Refills

FriXion

Pišite, brišite, dopunite!

Set od 3 punjenja – vaš must have proizvod

Ne očajavajte kada ponestane vaša fantastična FriKsion Ball ili FriKsion Clicker olovka, jednostavno je napunite FRIKSION REFILLS-ima i nastavite da pišete!

Set od 3 punjenja pogodna za FriKsion Ball, FriKsion Clicker 0,7 olovke: izaberite svoje omiljene boje mastila među svim dostupnim bojama!… Savršeno za povratak u školu. Sa ovim paketom za dopunu možete nastaviti da pišete sve dok vaše ideje teku…

Dopune će vam pomoći da uštedite novac za kupovinu novih olovaka, a takođe su fantastično ekološki prihvatljive. Vaša omiljena FriKsion punjenja su sada dostupna u 100% ambalaži bez plastike: održivi dizajn pakovanja koji smanjuje plastiku u našoj ambalaži i štiti planetu.

Dakle, zaista nema izgovora da ne dopunite!

FriXion

Piši, briši i prepiši koliko god puta želiš!

Brisive olovke koje se mogu puniti

„Ne bacajte svoju olovku. Napunite je.”

Sve Frixion olovke sa gel mastilom se mogu ponovo puniti, tako da nema potrebe da kupujete novu Frixion olovku kada mastilo nestane.

Jednostavno odvrnite tijelo olovke da biste zamjenili njeno punjenje.

Frixion Ball, Frxsion Clicker i Frixion Point olovke su dizajnirane da se dopune kada nestane mastila. Dopunjavanje vaše Frixion olovke smanjuje plastični otpad, emisiju CO2 itd., a takođe štedi novac u poređenju sa kupovinom nove olovke.

Dopune su dostupne za sve veličine Pilot Frixion vrhova – Tanke, Srednje i Široke.

2 u 1 brišuća olovka

Nevjerovatno je prikladna  kada se predomislite ili napravite grešku. Obrišite jednostavnim pokretom gumice. Nema potrebe da počinjete ispočetka ili da cijepate stranicu. Vaše pisanje će biti jasno, lako za čitanje i bez mrlja, što će vam dati čist rezultat i uštedjeti vrijeme.

Pišite, brišite, dopunite.

Inspiracije

Inspiracije

Često postavljana pitanja

FriXion

  • Kako funkcionišu FriXion proizvodi?

    Mastilo naših FriXion proizvoda se „briše“ zahvaljujući PILOT-ovoj ekskluzivnoj termo-osetljivoj tehnologiji mastila. Kada želite da ispravite svoju stranicu, jednostavno okrenite svoju FriXion olovku i trljajte FriXion vrhom gumice kao da koristite običnu gumicu za olovke. Tokom trljanja, mastilo se zagreva do preko 60°C i postaje nevidljivo. Nasuprot tome, mastilo se ponovo pojavljuje na temperaturama ispod -10°C.

  • Pomoć! Koristim FriXion olovke i moja sveska/stranica je sada prazna bez traga mog rada! Šta bih trebao da uradim?

    Ostavljanje predmeta kao što su sveske, domaći ili papir u blizini grejača, u automobilu po vrućem danu ili čak ponavljanje fotokopiranja stranica, može dovoljno da zagreje papir da FriXion mastilo učini nevidljivim. Ako smatrate da je vaša stranica prazna, jednostavno je stavite u zamrzivač na kratko. Naše termo-osetljivo mastilo se ponovo pojavljuje na oko -10°C, tako da bi vaš rad trebalo da se ponovo pojavi kada se stranice dovoljno ohlade.

  • Pomoć! Ostavio sam svoje FriXion olovke napolju na vrućini i sada više ne rade!

    Baš kao što mastilo nestaje kada su stranice ostavljene na toploti, može i mastilo u FriXion olovkama. Ako se čini da vaša olovka ne piše, pokušajte da se setite da li je olovka možda bila previše izložena toploti. Ako jeste, pokušajte da stavite olovku u zamrzivač dok se dovoljno ne ohladi. Nakon što izvadite olovku iz zamrzivača i pustite da se podesi na sobnu temperaturu, trebalo bi da ponovo piše kao nova.

Ostali proizvodi

Proizvod prilagođen svim potrebama