Custom kolekciju.

Elegancija i raznolikost, za svaku ličnost

Sa 15 veličina pera, dva modela, dva sistema za punjenje, dva stila klipova i mnoštvo premaza i prefinjenih završnih obrada, Custom je jedno od najprodavanijih naliv pera u Japanu.

Od 185 € sa PDV-om

Custom kolekciju

Custom kolekciju

Custom Enju
Penkalo
Custom Urushi
Penkalo
Custom Urushi
Hemijska olovka
Custom 845
Penkalo
Custom 823
Penkalo
Custom 74
Penkalo

Penkalo

Custom Enju

Ovaj novi izuzetan instrument za pisanje obogaćuje tradicionalnu Custom kolekciju.

Njegovo telo je napravljeno od dragocenog japanskog drveta pagode, veličanstvenog drveta koje simbolizuje put do povećane svesti i percepcije, ispunjeno mudrošću, mirom i harmonijom. Obdaren zlatnim atributima i dvobojnim perom od 18-karatnog zlata (N°15), retke je i vanvremenske elegancije.

U stanju da zavede entuzijaste pisanja širom sveta, predstavljen je u ekskluzivnoj Pilot poklon kutiji sa crnom kožnom futrolom inspirisanom Azijom koja će omogućiti da se transportuje i koristi u svakom trenutku.

Penkalo

Custom Urushi

Predmet izuzetka u oblasti finog pisanja.

Napravljena od ebonita, presvučena Urushi lakom i opremljena perom od 18 karatnog zlata, veličine br. 30 za jedinstveno iskustvo pisanja. Dostupan u 3 veličine: F/M/B

Hemijska olovka

Custom Urushi

Predmet izuzetka u oblasti finog pisanja.

Napravljen od ebonita, premazan Urushi lakom. Olovka srednjeg vrha (1.0) koja pruža jedinstveno iskustvo pisanja zahvaljujući mastilu na bazi ulja.

Penkalo

Custom 845

Neka vas ova manja verzija poznatog modela Custom Urushi očara!

Baš kao i Custom Urushi, telo Custom 845 od ebonita je prekriveno fantastičnim i izuzetnim Urushi lakom, visoko cenjenim materijalom koji je rafiniran više od 7000 godina!

Dostupan u crvenoj i crnoj verziji, crna završna obrada podvlači krajeve njegovog crvenocrvenog tela i kapice. Takođe postoji u potpuno crnoj verziji.

Vrh kapice je nadvišen pozlaćenom zakrpom, a zatim prstenom sa žljebom ispod kojeg je umetnuta njegova ugravirana PILOT kopča, identična onoj od Namikijeve. Donji kraj tela ima žlebljeni prsten, a dvobojno ugravirano pero ističe njegov elegantan izgled.

Olovka se isporučuje u ekskluzivnoj drvenoj kutiji. Dostupan u 4 veličine pera F/M/B/EB. Kompatibilnost mastila: kertridži, Iroshizuku mastila, konverter 70. Pero od 18-karatnog zlata.

Penkalo

Custom 823

Novajlija u kolekciji Custom: Revidirani Custom 823, lansiran 2000. godine, između elegancije i tradicije.

Prozirno telo napravljeno od luksuzne akrilne smole, 14-karatnog zlatnog pera i klipnog sistema bojenja koji omogućava korišćenje 24 nijanse naših iroshizuku mastila.

U crnoj ili žutoj verziji, dostupan je u 3 veličine pera, fini, srednji ili široki i dolazi u ekskluzivnoj PILOT poklon kutiji sa besplatnim crnim mastionikom.

Penkalo

Custom 74

Custom 74 je nalivpero duguljastog oblika.

Providno zatamnjeno bure daje mu jedinstvenost koja se povezuje sa bezvremenskim klasicizmom. Pero od 14-karatnog zlata sa umetkom od rodijuma.

Custom 74 se može koristiti sa isporučenim konvertorom ili sa PILOT kertridžima sa mastilom. Dostupan u 3 veličine pera: fini, srednji i široki.

Ostali proizvodi

Ostali proizvodi