Pravne informacije

Tačka 1 : Websajt opis

Ova veb lokacija je dostupna na sledećem URL-u: https://www.pilotpen.me/sla/, u daljem tekstu Web lokacija.

Objavljivač Web sajta je:

  • Kompanija PILOT CORPORATION OF EUROPE, SA sa kapitalom od 7,216,936 eura, registrovana u Company Register 399 424 753 Annecy, sjedište kompanije je u PAE de La Caille – Saint-Martin Bellevue – 74 350 Allonzier-La-Caille, France.
    Menadžer ove publikacije je Ms Marta ESPADAS.
  • Kompanija DiS, Ljuba Čupića bb, Nikšić.
    Menadžer ove publikacije je Dragan Samardžić.

Vi nas možete kontaktirati na e-mail: prodaja[at]pilotpen.me i na tel. +382 40 221 115.

Web sajt hostuje kompanija CLARANET OXALIDE S.A.S.U - https://www.oxalide.com/ - sa sjedištem u Bulevard de Strasbourg 25, 75010 PARIZ. Broj telefona: +33 1 75 77 16 50.

Tačka 2: Sloboda korišćenja

Korišćenje servisa koji je postavio PILOT CORPORATION OF EUROPE i DiS kd i opisao u ovim osnovnim odredbama je kompletno besplatan.

Međutim, oprema (računar, telefon, softver, telekomunikacije, itd.) Koja omogućava pristup ovom servisu je isključivo odgovornost korisnika interneta, kao i troškovi Internet priključka.

Tačka 3: Intelektualna svojina

Web sajt je isključivo vlasništvo PILOT CORPORATION OF EUROPE kao i njegov sadržaj je svojina PILOT CORPORATION OF EUROPE i DiS kd. Pored jednostavnog pregledanja Internet stranice na Internetu, svaka druga upotreba veb sajta ili njegovog sadržaja podleže prethodnom dogovoru PILOT CORPORATION OF EUROPE i DiS kd.

Strogo je zabranjeno koristiti ili reprodukovati ime "PILOT" i / ili njegovog logotipa, bilo kojeg brenda i dizajna pomenutog i / ili prezentiranog na Veb lokaciji ili na bilo kojoj drugoj srodnoj lokaciji, iz bilo kog razloga posebno u reklamne svrhe, bez prethodne pismena saglasnosti PILOT CORPORATION OF EUROPE.

Slike koje islustruju Web sajt dolaze od PILOT CORPORATION OF EUROPE i/ili DiS kd foto kolekcije.

Tačka 4: Zaštita ličnih podataka

Lične informacije internet korisnika će se postupati u skladu sa zahtevima Generalne regulative za zaštitu podataka (GDPR) od 27. aprila 2016. godine. Ovde je veza sa našom Politikom privatnosti, koja pruža informacije o načinu na koji sakupljamo i obrađujemo lične podatke.

Ako imate bilo kakve upite u vezi sa našom politikom privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate na: privacy[at]pilotpen.me.

Tačka 5: Korišćenje kolačića na Web sajtu

Kolačić je tekstualna datoteka koju server stoji na hard disku. Kolačići ne mogu pokrenuti programe ili uvesti virus na računar. Kolačići se koriste samo u određene svrhe, kao što su tehnički olakšanje vaše posjete ili pružanje statistike. Naša politika kolačića i način na koji ne dobijate kolačiće je opisana u našoj Politici privatnosti.

Kada posetite našu veb lokaciju po prvi put, obaveštavamo vas da koristimo kolačiće, pomoću banera sa informacijama koja se prikazuje u podnožju stranice. Nastavljamo pregledanjem na našoj veb stranici kada se prikazuje ovaj baner, slažete se sa našom upotrebom kolačića.

Verovatno ćemo uključiti na naše računarske aplikacije od trećih strana, na primjer na Ioutube. Koriste kolačiće ako ih koristite i nemamo kontrolu nad svojim postupkom jer oni djeluju za sebe. Za više informacija o kolačićima i korišćenju vaših ličnih podataka od ovih aplikacija, savetujemo vam da konsultujete svoje smernice i opšte uslove za upotrebu.

Tačka 6: Rizici vezani za internet

Usluge Sajta su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, osim u slučaju više sile ili događaja van kontrole PILOT CORPORATION OF EUROPE i DiS kd i podložni su periodima održavanja i eventualnim neuspelim radovima.

Stopa prenosa i vreme odziva informacija koje cirkulišu između Interneta i Websajta platforme nisu garantovane PILOT CORPORATION OF EUROPE. Zapravo, brzina kojom se cirkulira informacija ne spada u uslugu pristupa koju nudi PILOT CORPORATION OF EUROPE i DiS kd, već inherentne karakteristike online mreže u pogledu tehničkih sredstava za sticanje saobraćaja.

PILOT CORPORATION OF EUROPE i DiS kd podsjetiti korisnike na karakteristike i ograničenja interneta i ne prihvata nikakvu odgovornost za posljedice priključenja korisnika na ovu mrežu putem Web lokacije.

Naročito, PILOT CORPORATION OF EUROPE i DiS kd ne mogu se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu, materijalnu ili nematerijalnu, prouzrokovanu korisnicima, njihovoj IT opremi ili podacima o njoj, ili bilo kakvim mogućim posljedicama u njihovom ličnom, profesionalnom ili komercijalnom poslu.

PILOT CORPORATION OF EUROPE i DiS kd. ne mogu biti odgovorni za bilo kakvu upotrebu trećih strana elemenata koji se pojavljuju na privatnim područjima Veb lokacije.

PILOT CORPORATION OF EUROPE i DiS kd ne može biti odgovoran u slučaju da jedan ili više korisnika ne može da se poveže sa Vebsajtom zbog bilo kakve tehničke greške ili problema koji je naročito povezan sa preopterećenjem mreže.

Tačka 7: Suspension and termination

PILOT CORPORATION OF EUROPE i DiS kd može jednostrano i u bilo koje vrijeme privremeno ili definitivno prekinuti dostupnost svoje internet stranice na mreži bez njegove tražnje i bez ovoga, što dovodi do dodeljivanja štete od bilo kakve prirode.

Tačka 8: Stranice trećih strana

Stranice veb sajta mogu sadržavati hiperveze koji se odnose na druge veb-stranice koje upravljaju preduzeća koja nisu PILOT CORPORATION OF EUROPE i DiS kd i preko kojih PILOT CORPORATION OF EUROPE i DiS kd nemaju bilo kakavu kontrolu. PILOT CORPORATION OF EUROPE i DiS kd ne pretpostavljate nikakvu odgovornost za sadržaj ovih trećih strana ili sadržaja na koje se mogu obratiti ove treće strane.

Tačka 9: Various

PILOT CORPORATION OF EUROPE PILOT CORPORATION OF EUROPE i DiS kd mogu slobodno menjati ove opšte uslove korišćenja u bilo koje vreme. Najnovija verzija opštih uslova korišćenja nametnuta je korisnicima.

Opšti uslovi korišćenja regulisani su francuskim zakonom i svaki spor koji se odnosi na njihovo izvršenje i / ili njihovo tumačenje će se podnijeti francuskim sudovima.